Samarbetspartners

Vi på Langes älskar samarbeten och samarbetar gärna med många olika. Vi är en av 9 Turist InfoPoints. Så hos oss kan ni hitta all nödvändig information om turism i Älmhults kommun. Vi tipsar er gärna om sevärdheter, goa matställen och härliga platser att besöka i vår kommun.

I vår butik bygger vi gärna pop-up, frontar gärna andra entreprenörers företag, använder oss av andras kompetens och kunskap vid tex våra event. Följande kan ges som exempel:

 • Loungen tas över av 13bagaren, Lilla kakeriet, Baket från Ljungby, Stjärnkrans
  Då dessa härliga bagare säljer sina mumsiga bakverk en lördag till exempel.
 • Åbackens blomster har en blomsteria vid vår entré. Där säljer hon säsongens blommor och vackra inredninsgdetaljer.
 • Vid våra stora event samarbetar vi gärna med tex PA restaurang, catering och event. Där de står för all god mat och dryck.
 • All vernissage är i samarbete med ABF Kronoberg.
 • Regelbundet står olika idrottsföreningar och skolklasser som grillar korv, hamburgare och säljer brända mandlar, har loppis mm utanför Langes under en helg.
 • Vid olika typer av kundevent samarbetar vi med olika make-up artister, frisörer och butiker som vid det tillfället passar.

  JUST NU är vi stolta att presentera vårt fina samarbete med cinquanta.due som säljer vackra silversmycken hos oss. Likaså Smaelta som säljer sina handblåsta vaser, glas och smycken hos oss.
  Dessutom en härlig pop-up med ett klänningsmärke som heter MALKAA.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.