Moderiktiga kläder till alla olika.

Mode har ingen ålder, bara en personlighet.

Vi kan hjälpa dig hitta din.

JEANS

Langes har alltid förknippas med kvalitets jeans till bra priser. Vi har haft förmånen att fått serva södra Sverige i mer än 7 decennier med byxor. Vi satsar vidare på jeans för alla storlekar och smaker för både kvinna och man. Hos oss hittar du jeans som passar just dig och vi lovar att servicen är på topp!

 

Vi är stolta över vårt utbud av Lee i modellerna Brooklyn, Daren och Luke till HERR och till DAM Marilyn och Scarlett- Dessutom till marknadens bästa priser. ALLTID 20% på rek.pris på märkesjeans hos oss.

Storsäljaren- Märket Luigi, underbara jeans för den mogna mannen, med en perfekt passform och suverän kvalite säljs denna byxan som smör. Den finns både i olika denimtvättar samt i bomullstyg i färg efter säsong.

 

Till DAM säljer vi jeans från Brandtex, finns i en mängd olika färger och modeller. Allt efter säsong.

Märket KAFFE har supermjuka och sköna jeans till kvinnan som vill har mer slimmade byxor. Finns också i flera olika färger.

 

Vi säljer också jeans från Lindberg och Shine till MAN, i fantastiskt skön stretch och galnet bra priser.

Apropå priser- vi har jeans från Pearson från 499:-...

Som sagt, kläder till och för alla olika och till alla tillfällen.

 

Till hösten 2018 kommer vi att lansera jeans från Superdry till kille. Kanonbralla!

 

VARMT VÄLKOMNA

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.